Lifestyle Coaching

De beste versie van jou door voeding en lifestyle!

Voor mij is dit het mooiste wat ik heb ervaren, weer fit en scherp te zijn, vol zelfvertrouwen, leidend door mijn intuïtie en gevoel. Dit kun jij ook bereiken door enkele punten in je leven op orde te krijgen. Slaap, beweging, mind-set, stress en voeding spelen hierbij een enorm grote rol.

Daarom vind ik het ook zo gaaf dat jij nu hier bent! Vanaf eind 2020 zijn wij als gezin een totaal andere weg ingeslagen waardoor ons leven compleet is veranderd. 

Bij dit oude leven had ik erg veel last van een te hoog cortisol gehalte, overgewicht, extreme onzekerheid, angsten, vermoeidheid, een vreselijk kort lontje, veel migraine en een burn-out lag op de loer.

Door de stap te nemen om alles te verkopen en een nieuwe weg in te slaan begon ik mezelf steeds meer te zien. Als een groot cadeau kwam dit superfoodsysteem in mijn leven en begeleid ik andere levengenieters die ook met meer positiviteit en energie in hun leven willen staan!

Sinds mei 2021 heb ik de knop omgezet en ben ik het systeem gaan implementeren binnen mijn leven, en wat een cadeau heb ik mijzelf daarmee gegeven!

Ik slaap weer normaal, ik zit zoveel lekkerder in mijn lijf, ik straal, ik kan weer rustig met mijn kinderen en stress omgaan, mijn huid is prachtig, mijn energie is onuitputtelijk en ik lach, met iedereen en het leven.

Omdat ik zo blij ben dat ik weer helemaal mezelf mag voelen wil ik dit delen met anderen. Ik gun dit iedereen zo!

Door 6 dagen in de week gebalanceerde superfood maaltijden en ayurverdische kruiden toe te passen naast je ‘normale’ eten en 1  dag in de week ondersteund te vasten heb ik onderstaand resultaat al binnen maand behaald

 

resultaten

1 2wil je vrijblijvend informatie over het superfoodsysteem, over de prachtige producten, de werkwijze en de kosten? Kies dan hieronder een tijdstip om het webinar bij te wonen.

Wat andere klanten vinden van mijn begeleiding en het superfoodsysteem

Zou je zelf ook lifestyle coach willen worden?

Reizend de wereld rond en ook geld verdienen? Heb jij het in je om anderen te inspireren en motiveren? Ik help je er graag bij!

Stuur mij een email voor persoonlijke begeleiding

info@travel2wonderland.com