Ons aanbod

  •  Studio Gabz;

Gaby werkt al 7 jaar als succesvol en zelfstandig dramadocent op verschillende scholen en instellingen. Ook zijn de theaterlessen online in te zetten op scholen of binnen bedrijven.

  • Voor bedrijven;
Tijdens de online theaterworkshop van 50 minuten gaan we op een energieke en laagdrempelig manier de beginselen van theater en improvisatie ontdekken.
 
Met deze online theaterworkshop gaan de collega’s een heerlijke 50 minuten lachen, bewegen en hun hoofd leeg maken.
De opdrachten tijdens de workshop kan iedereen vanuit huis of achter het bureau makkelijk meedoen, hierdoor ontstaat er veel hilariteit en ben je toch even samen als team. Hiervoor  kan ieder thema gebruikt worden, bijvoorbeeld; kerstmis, afscheid, verbinding, lente, etc.
 
  • Voor scholen of instellingen;
Tijdens de online theaterworkshop van 50 minuten zullen de deelnemers op een enthousiaste manier meegenomen worden in de wereld van spel.
De deelnemers zullen de beginselen van theater en het plezier van spelen gaan ontdekken, gewoon vanuit je eigen veilige omgeving. Eventueel kunnen je broertje, zusje, vader of moeder ook meedoen! Hoe meer zielen hoe meer vreugde!
 
  • Neem contact op en je krijgt een persoonlijk aanbod voor jouw bedrijf, school of instelling. Alles is bespreekbaar!

Ben je opzoek naar een creatief concept voor op je website of ander online platform? Laat dan je video’s editten door Jerry.

Daarnaast is het ook mogelijk bedrijfsfilms te laten filmen door jerry met alles beschikbare apparatuur. Zowel in Nederland als onderweg is dit mogelijk. Bijvoorbeeld een mooie video voor op de website van jullie camping?

Heb je andere creatieve of gave samenwerkingsplannen, we staan voor veel dingen open! neem gerust contact met ons op