Blog 1; Van Lockdown naar vrijheid?

Weet je nog, maart 2020? Ergens ver weg was een virus opgedoken, dat zou toch nooit hier naartoe komen? En toen ineens was Corona in Europa. Ik noem haar vanaf nu trouwens Corrie, dat vind ik wat vriendelijker klinken.

Maart 2020, heel Nederland ging in Lockdown. We hadden het enorme geluk dat wij onze seizoensplek bij Camping Buitenland mochten opzetten zolang we ons eigen sanitair maar bij ons hadden. Wat een feest was dit, we zaten heerlijk alleen op een enorm grasveld in onze eigen Utopia. Eten en drinken kon worden besteld en dit werd door de camping op een super creatieve manier aangeboden. Het was prachtig weer, 25 graden met pasen. Iedere avond zaten we rond ons kampvuur te mijmeren over het leven. De lockdown deed ons als gezin veel goeds. De kids kregen overdag via ZOOM een uurtje les, daarna gingen we weer samen, als gezin, de natuur in. Opzoek naar mooie schatten en verhalen.

Na de eerste week zaten Jerry en ik s’avonds weer bij ons heerlijke kampvuur en we hadden het over dromen, over de toekomst maar vooral ook over het heden. Ik vroeg wat Jerry nou echt gelukkig maakte, waarna hij zei; ‘Dit! Samen met jullie, het buitenleven, samen zijn, doen wat je wilt, iedere dag weer opnieuw. In een warm land’. Wat een heerlijk idee, dus eigenlijk totale vrijheid? Je leven leven zoals je dat zelf wilt. Doen waar je goed in bent en met de mensen van wie je het meeste houdt. Waarom doen we dat dan niet gewoon?

Daar, op die seizoensplek bij Camping Buitenland is het zaadje van Travel2Wonderland geplant…en daar is het zaadje ook tot bloei gekomen. In de aankomende blogs zal ik jullie meenemen in onze stappen, de drempels die we zijn tegen gekomen en waar we nog midden in zitten. Ja, Corrie is nog steeds onder ons maar we laten ons niet tegenhouden al is het wel een uitdaging op dit moment…

“Don’t be pushed around by the fears in your mind. Be led by the dreams in your heart.”
― Roy T. Bennett

kampvuur camping buitenland

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vertaal »

Wil je meer informatie over ons wonderland?