Vrijheid in tijden van Corrie

Daar gaan we dan.
Huis verkocht, banen opgezegd, camper gekocht, kids uitgeschreven en gaan!
Wat een sprong, wat een diepte maar OH wat is dit gaaf!


Vanaf het moment dat we in onze mega camper stappen, de gordels vastklikken (ja, ook bij de kids) en het gaspedaal indrukken voelen we het, dit voelt goed.
Alle onzekerheid die we de afgelopen weken hebben gevoeld laten we achter ons, hoe verder we rijden hoe minder onzekerheden. België en Frankrijk voelen nog wat gehaast en vooral koud. Hoe zuidelijker we gaan hoe meer de ontspanning en warmte binnenkomt.

In Spanje voelt het als thuiskomen met de zon op ons gezicht en de voetjes in het warme zand.
We merken het niet alleen aan onszelf maar ook aan de kinderen, ze komen veel meer met zichzelf, ons en elkaar in verbinding te staan. Laten we de wereld niet vergeten, die prachtig mooie wereld waarop we leven. Die wereld die tegenwoordig veel te veel in het teken staat van angst, boosheid en verdeeldheid. Wat een geluk dat wij en onze kinderen die verbinding met deze prachtige wereld, de zon, de sterren en de maan zo in vrijheid mogen ervaren, juist in deze tijd!


Ik durf te zeggen dat we nog nooit zo gelukkig en onbezorgd zijn geweest als nu.
Wel gek toch? aangezien we eigenlijk in zo’n onzekere tijd leven. Niet alleen Corrie-wise maar vooral baan/werk/huis-loos. We voelen dat het goed is. We voelen dat het allemaal komt zoals het moet komen. We voelen ons meer dan ooit verbonden met elkaar en het vertrouwen in het leven.
Als je voelt dat je wilt springen maar niet durft, doe het dan! Er is nog zoveel mogelijk en zoveel te ontdekken. Juist als je (jonge) kinderen hebt is dit een geweldig avontuur met zoveel nieuwe mogelijkheden. Juist nu! Laat je leven niet beïnvloeden door angst, onzekerheid en boosheid. Laat vrijheid, liefde en verbinding de keuze zijn die je neemt voor jezelf en je gezin.


Maar vooral; geniet van deze prachtig wereld waarop we leven, met al die mooie mensen en bijzondere plekken om te ontdekken.
Leef in verbinding
vertrouw erop

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vertaal »

Wil je meer informatie over ons wonderland?